колеги някои да знае добър маистор за изправяне на вдлъбнатини !!! Онзи ден някои е хвърлил някакъв камък на едно приятелче на тавана на колата !!! То не е кои зна е какво, но сега тои изка да си я оправи !!! даите савет каде да го направи!!!!!!! и предварително МЕРСИ !!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колеги на помощ
Collapse
X
-
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениебе от проба глава не боли ,това май е хубаво смачкано и за тва не става ,знам ли ,ко ми разбира и на мене главата
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Comment
-
!!!!!!!!!
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
Comment
-
Първоначално публикувано от nasmitacha Покажи съобщениее колеги ае моляви малко по сериозно!!!!!!!!!!
Успех !
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеАко смачканото няма някакви сериозни ръбове и не е много смачкано изпробвайте тоя метод и споделете ефектаУспех !
Comment
-
-
Примерно в Офис 1...Има спрейове за чистене на клавиатура...обръщате на долу и тогава Въглеродния диоксид излиза като пръснете и става скреж там където сте пръснали...(изпробвано от личен опит). Да знаете, че тоз метод за изправяне при мен не подействаЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Вдлъбнатините се оправят с вакум но много малко тенекеджии го имат в клуб ситроен има едно клипче как да си оправиш сам такива леки вдлъбнатини .Нагряваше се местото с пистолет за горещ въздух и после шоково се изтудява с спрей който охлажда .
Comment
Comment